http://www.e-byggeri.dk    
> Forside Sådan gør du! Kontakt os

Blanco materialer

SILGRANIT

BLANCOs hemmelige opskrift

Silgranit er BLANCOs eget kompositmateriale – en blanding af 80% granit og 20% akryl, hvilket gør materialet ualmindeligt holdbart.

Køkkenvaskene er særdeles robuste, idet den generelle godstykkelse er 10 mm.

Helstøbte køkkenvaske
Silgranit-køkkenvaske formstøbes, og der sker ingen efterfølgende kemikaliebehandling, som eksempelvis nanoteknologisk overfladebehandling. BLANCO har derimod videreudviklet Silgranittens kvaliteter, og kalder denne nye generation Pura Dur II. Resultatet er en endnu stærkere og mere modstandsdygtig køkkenvask.

Overfladen på Silgranit er 100% lukket, og Silgranit er ikke blot ridse- og syrefast, det er ligeledes ekstremt varmeresistent. Det kan tåle op til 280 °C ved direkte påvirkning, og farven falmer naturligvis heller ikke i sollys.

Vedligeholdelsesvenligt materiale
Materialet er ligeledes utrolig let at rengøre – og tåler blandt andet skurepulver. Det er granitten, der gør materialet modstandsdygtigt overfor ridser.

Flere hundrede forskellige Silgranit-køkkenvaske
BLANCOs Silgranitvaske fås i op til 10 forskellige farver, alt afhængig af model: hvid, alumetallic, stonegrey, jasmin, sand, cognac, champagne, anthrazit, silkgrey og coffee.

Produktnavnet indikerer kummens størrelse
Silgranit-køkkenvaske fås i et utal af varianter og størrelser. For lettere at kunne skelne mellem de forskellige størrelser, har vi navngivet mange af køkkenvaskene med et efterfølgende tal, fx Metra 6. Tallet indikerer den minimale skabsbredde. Så en Metra 6 kræver en min. skabsbredde på 60 cm, en Metra 45 kræver en min. skabsbredde på 45 cm, en Metra 8 kræver en min. skabsbredde på 80 cm osv.


RUSTFRI STÅL

Klassisk materiale
Rustfri stål - et klassisk materiale til køkkenvaske. Let at vedligeholde, holdbart og modstandsdygtigt over for de daglige belastninger. For at gøre stålet ekstra modstandsdygtigt overfor rust, har BLANCO tilsat krom.

Ekstra stærke køkkenvaske
BLANCO benytter altid 18/10 stål, og hovedparten af sortimentet produceres med en poleret overflade. En stålvask med poleret overflade vil altid fremstå skinnende, også selvom den med tiden vil få mange ridser.

Forskellige overflader i rustfri stål
I alt producerer BLANCO rustfri stål-køkkenvaske med fem forskellige overflader:
Glanspoleret rustfrit stål
Børstet rustfrit stål
Microtex
Linnedstruktur
Poleret rustfrit stål.


KERAMISK PORCELÆN

Hårdt brændt ler
Keramisk porcelæn er et klassisk materiale, hvor hovedbestanddelen er ler, men der er tilsat kaolin, så vaskene ikke krymper under fremstillingen ved 1250 grader.

Solidt og stærkt materiale
Keramisk porcelæn bliver ofte fejlagtigt opfattet som skrøbeligt. BLANCOs keramiske porcelænsvaske er af høj kvalitet, og materialet er hårdt, så man uden problemer kan vaske fx gryder heri.

Vedligeholdelsesvenligt materiale
Desuden er det vedligeholdelsesvenligt og tager ikke imod stærkt farvende stoffer, da overfladen er helt lukket. Vaskene i keramisk porcelæn kan tåle op til 280 °C ved direkte påvirkning.

BLANCOs keramiske porcelænsvaske har en flot overflade, der er både ridse- og syrefast og ikke falmer i sollys.

Vælg mellem 7 farver
Køkkenvaske i keramisk porcelæn fås i syv forskellige farver: hvid, beige, cashmere, vanilla, grå, sort og krystalhvid.