http://www.e-byggeri.dk    
> Forside
Priseksempler
Sådan gør du! Kontakt os
Forside e-byggeri.dk - Granit bordplader - Forarbejdningspriser - Opmåling, 3D laser eller skabeloner

Opmåling, 3D laser eller skabeloner

    DKK 2.000,00   

Varenummer: GRA11357

 

3D Laseropmåling er et værktøj der sikrer en præcis opmåling, om det er til bordplader, trappetrin, eller vindueskarme, så er en 3D laserteknik den sikreste måde at opnå bordplader der passer. 3D Laserudstyret har rigtig mange fordele, f.eks vil en skæv væg, et køkken der ikke er i vinkel, eller et skab der ikke er monteret præcist, være en smal sag for e-byggeri at lokalisere. Efter opmålingen sendes de opsamlede data til en stentekniker der laver den endelige tegning klar. Ingen bordplader bliver sat i produktion hos e-byggeri, før du som kunde har gennemgået tegningen med vores opmåler, dette afsikrer fejl og misforståelser.    

Fordele ved 3D laseropmåling:
Med 3D laserteknik kan vi i e-byggeri registrere skæve vægge, vi kan dermed forudsige hvor meget luft der bliver mellem bordplade og væg. (se skitse) Vinkler registreres med præcision. Dette betyder, at samlingerne bliver ganske tynde. Det er ikke noget problem at føre en køkkenbordsplade ud i vinduet i et stykke, vores 3D Laser udstyr sørger for at pladen kommer til at passe. Med 3D laserteknik opmåles køkkenskabene indvendigt, hvilket gør det muligt at placere vask og kogezone nøjagtigt hvor man ønsker det, altså ingen ærgerlige overraskelser over fejlplaceringer. Eventuelle samlinger kan forudsiges 100 procent.  

Hos e-byggeri benytter vi flere forskellige opmålingsmetoder. Når vi ankommer til opmålingsstedet, vil vi vurdere fra gang til gang, om opmålingen skal foregå med 3D laser. I nogle tilfælde vil en manuel opmåling eller skabelon løsning være lige så præcis og effektiv som 3D laseren. Uanset opmålingsmetoden, vil en opmåling af et køkken tage fra vi ankommer til vi er færdige ca. en time.


Opmåling, 3D laser eller skabeloner